Заказать Close

Контакты

  • Ресторан: +38 (050) 388-40-40
  • Администр.: +38 (050) 344-40-40
  • Коттеджи: +38 (044) 361-47-71

Основні м'ясні страви

Теляча печінка з яблуками фламбе та соусом із французької гірчиці з коньяком

250

141,00

Котлети домашні з ніжним картопляним пюре зі свинини та яловичини приготовлені по домашньому рецепту, смажені на сковорідці

120/110/15

148,00

Котлета Пожарська приготовлена за давнім рецептом, подається з пюре та грибним соусом

180/100/25

167,00

Свинний стейк з гострою сальсою та картоплею

160/120/30

175,00

 

 

 

Качина ніжка Конфі з пряними карамелізованими яблуками та вишневим соусом Кокоа

150/50/50

184,00

Парові котлетки із філе індички та м’ясом краба, подаються з ікрою летючої риби на подушці із зеленої спаржі

180/120/25

228,00