До Вашої уваги загальні дані:
- Сумма рахунку за банкет залежить від Вашого вибору: дня тижня (в будні та неділю дешевше), обраного залу (п'ять банкетних залів від 20 до 200 персон і шатро поруч з дитячим майданчиком), кількості запрошених, вибору страв.
- У вартість банкету входить 9-12 видів холодних закусок, 3 види салатів, 2 гарячі закуски, основне блюдо (риба, м'ясо), безалкогольні напої. У ресторані є свій кондитерський цех, тобто можна замовити ярусний іменинний торт.
- Сума на одну персону ПРИБЛИЗНО від 750грн. Плюс за обслуговування 10%.
- Детальніше при зустрічі з адміністратором Оксаною, тел. +38 (050) 388-40-40, з 11.00 до 22.00
- Якщо привезти свій алкоголь, його обслуговування (відкупорка) - всього 50 грн. на персону.
- Шеф-кухар ресторану постійно працює над вдосконаленням банкетного меню. Всі соуси, консервації, м'ясна гастрономія, випічка та морозиво - власного виробництва. Адміністратор сформує для Вашого банкету індивідуальне меню з урахуванням Ваших вподобань.
- До Ваших послуг - десять затишних двоповерхових котеджів з саунами. Адміністратор готелю +38 (044) 361 47 71
- Організувати святкову програму і прикрасити зал до торжества вам допоможе наш арт-менеджер. Телефон арт-менеджера +38 (050) 330 04 15
Ми працюємо з кращими провідними флористами Києва. Кожен з них здатний зробити свято ще яскравішим і подарувати Вам та Вашим гостям незабутні емоції.
Чекаємо на Вас!